Nosiboon nenäimurit valmistuvat useiden asiantuntijoiden yhteistyönä. Nenäimurin suurena etuna on mahdollisuus säätää imutehoa. Laitteessa on nappi, josta se kytketään päälle ja lisätään kiertämällä imutehoa. Juoksevaan limaan voi käyttää pienempää ja sitkeään suurempaa tehoa.

Imurin suukappale on ainutlaatuinen ja eroaa muista samankaltaisista tuotteista. Patentoitu Colibri-suulake on pehmeä, joten se ei vahingoita lapsen nenää. Säätimen ansiosta suulaketta ei tarvitse painaa syvälle, lima irtoaa nenästä imutehoa lisäämällä.

Maksimiteho on lääkäreiden hyväksymä. Tuote on ainutlaatuinen myös siksi, että liiallisen käytön ehkäisemiseksi se kytkeytyy pois päältä 1,5-2 minuutin käytön jälkeen. Sen jälkeen laitteen voi käynnistää uudelleen useita kertoja riippuen tehosta ja ajasta. Laite on valmis käytettäväksi uudelleen 50 minuutin kuluttua. Tällainen järjestelmä suojaa, ettei tuotetta käytetä liian pitkään kerralla.

Ensisilmäyksellä tuotteen hinta voi tuntua kalliilta, mutta käytännössä kyseessä on kertaluonteinen kustannus. Suulaketta ei tarvitse vaihtaa jokaisen käyttökerran jälkeen, riittää kun pesee sen perusteellisesti veden alla. Lisäksi tuote on tehokkaampi kuin muut vastaavat. Hoitaa homman nopeasti ja tarkasti! Lapset ovat iloisia ja niin myös vanhemmat.

Ja entä Nosiboon söpö ja lapsiystävällinen muotoilu! ?

 

Miten nosiboota käytetään?

Nosiboon käyttö on helppoa!

Laite on ensin kytkettävä sähköverkkoon. Sen jälkeen se kytketään päälle ylüpuolella olevasta napista.

Huom! Nenäimurin erityispiirre on, että se sammuu kun sitä käytetään liian pitkään. Älä huolestu, laite ei ole rikki! Järjestelmä on suunniteltu siten turvallisuussyistä. Kun laite sammuu automaattisesti, sen voi käynnistää uudelleen. Ja jos sitä taas käytetään liian pitkään yhtäjaksoisesti, se sammuttaa itsensä. Laite ei reagoi napin painamiseen. Kaikki on kunnossa! Nosiboon nenäimuri on toimintavalmis jälleen 60 minuutin kuluttua.

Pidä lasta sylissä nenää puhdistettaessa. Voit esimerkiksi laittaa hänet selkä vasten vatsaasi. Colibri-suulake on pehmeä eikä ärsytä lapsen nenää. Liu’uta suulake sieraimeen varovasti silmän ulkonurkan suuntaisesti. Siten liman saa parhaiten pois nenästä. Käynnistä laite ja valitse sopiva teho. Jos lima on juoksevaa, pienempi teho riittää. Mikäli lima on paksua, nenään kannattaa laittaa suolaliuosta ja lisätä laitteen tehoa ennen puhdistamista. Vain pari sekuntia ja kaikki lima on imuroitu!

 

Varmista, että Colibri-suulake on paikallaan niin, että letku roikkuu alaspäin. Älä anna nesteen joutua letkuun! Colibri-suulakkeesta näkee hyvin, kuinka paljon limaa sinne kerääntyy.
Puhdistus: poista suulake, pese se haalealla vedellä ja anna kuivua.