Free cookie consent management tool by TermsFeed Google Tag Manager

Tervetuloa ostoksille

Nenäimuri Nosiboo Pro set

15.5

Nenäimuri Nosiboo Pro set

Alkaen 15,50 €

Nosibooon automaatti-imuriin on mahdollista hankkia lisävarusteita, jos perheessä on monta lasta tai imupäät ovat kuluneet/rikkoutuneet käytössä.Lisätarvikesarjaan sisältyy:1 letku, 1 suodatin, 1 Colibri-suutin, 2 Colibri-imupäätä

- +
Saatavuus:Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU PRO Tarvikud
Tuotetiedot

Tuotteet lähetetään ostajan ilmoittamaan noutopaikkaan pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta, kun toimitus tapahtuu Viroon.

Suomeen vastaavasti 1-4 arkipäivän sisällä.

Latviaan vastaavasti 1-2 arkipäivän sisällä. Liettuaan vastaavasti 1-3 arkipäivän sisällä. 

Arvosana

Kirjoita arvostelu

Arvosteltava tuote: Nenäimuri Nosiboo Pro set

Nosiboo PRO lisätarvikesarjaan sisältyy

1 letku
1 filtteri
1 Colibri-suutin
2 Colibri-imupäätä
1 siivousharja

Lisätarvikkeita on kolmea eri väriä: sinisiä, roosia ja vihreitä. Valitse väri joko Nosiboo-laitteen värin mukaan tai ota jokaiselle lapselle erilainen, niin ne on helppo erottaa toisistaan.

nosiboo_lisatarvikute_komplekt

Jotta Nosiboo-nenäimuri kestäisi kauan, sen vaihdettavat osat tulee toisinaan tarkastaa:

Suodatin

Nosiboo-laitteen sisällä on suodatin, jonka tulee olla täysin valkoinen. Jos suodatin muuttuu mustaksi, laitteen käyttäminen tulee lopettaa ja suodatin vaihtaa uuteen.

Letkua

Nosiboon letkua ei tarvitse pestä, sillä siihen ei satu nestettä. Jos nestettä kuitenkin jostain syystä on letkuun sattunut, niin ennen seuraavaa käyttöä tulee letku kuivata täysin. Jos letku on rikkoontunut, nenäimuria ei saa käyttää.

Kaulusputki

Nosiboo-nenäimuria käytettäessä on tärkeää tarkkailla, että kaulusputki on kunnolla kiinni. Muussa tapauksessa nestettä voi valua letkuun. Nenäimuria ei saa käyttää ilman kaulusputkea.

Nenäkappale

Nenäkappaleen kuluminen riippuu siitä, miten usein nenäimuria käytetään. Jokaisen käytön jälkeen tulee Colibri-pää ja nenäkappale pestä. Jos nenäkappale on selvästi kulunut, se tulisi vaihtaa uuteen.


Nosiboo_pro_lisatarvikute_osad-FI

Nosiboo Pron säännöllinen huoltaminen takaa laitteen vuosien pituisen toimintavarmuuden!