Tervetuloa ostoksille

Nenän imulaitteet ja kuumemittari

Nosiboo-nenäimurit vauvoille ja pikkulapsille sekä kontaktiton Termoplus-kuumemittari ovat tämän päivän korvaamattomia varusteita jokaisessa lapsiperheessä. Pikkulapsilla nuha on yksi yleisimmistä sairauksista, jonka hoitomahdollisuuksia epäillään edelleen. Nuhaa ei voi hoitaa, mutta siihen liittyviä vaivoja voi lievittää. Lapsen kuutena ensimmäisenä elinkuukautena nuha voi osoittautua hyvin vaikealaatuiseksi, sillä lapset eivät osaa hengittää suun kautta. Se tarkoittaa, että kun nenä on eritettä täynnä, heidän on äärimmäisen vaikeaa sekä syödä että nukkua. Paras ratkaisu sellaisissa tilanteissa onkin juuri nenän imulaite. Nosiboo-nenäimurit ovat nopeita ja tehokkaita sertifioituja laitteita, jotka ovat asiantuntijoiden ja lastenlääkärien luomia. Tarjoamamme nenäimurit sopivat syntymästä alkaen aina siihen saakka, jolloin lapsi oppii itse niistämään. Lapselle, joka ei osaa itsenäisesti niistää, sähköinen nenäpumppu tekee epämiellyttävästä nuhakaudesta helpomman ja auttaa välttämään erilaisia nuhaan mahdollisesti liittyviä komplikaatioita, kuten keskikorvan- tai poskiontelontulehdusta.

 

Nosiboo-tuotteiden joukossa on myös käsikäyttöinen nenäimuri Nosiboo ECO. Käsikäyttöinen nenän imulaite on pieni mutta tehokas. Lapsenvanhemman imuvoimalla toimiva imulaite sopii kaikenikäiselle lapselle niistämään oppimiseen asti. Nosiboo Eco -nenäimuria on hyvä kuljettaa kaikkialla mukana ja vaikka sen hinta onkin äärimmäisen edullinen, sinun ei tarvitse ostaa siihen enää koskaan minkäänlaista lisätarviketta. Kaikki imulaitteen osat ovat pestäviä ja uudelleen käytettäviä.

 

Tästä löydät myös huipputarkan kontaktittoman Termoplus-infrapunakuumemittarin, jolla voi mitata jokaisen perheenjäsenen ruumiinlämpötilan yhdessä ainoassa sekunnissa. Kontaktitonta Termoplus-infrapunakuumemittaria ovat testanneet lapsen vanhemmat kaikkialla Baltiassa ja se on palauttanut monien äitien ja isien uskon kontaktittomiin kuumemittareihin. Kidsmedin kontaktiton kuumemittari on paljon enemmän kuin tavallinen vauvan kuumemittari. Sillä voi ruumiinlämmön lisäksi mitata myös esimerkiksi lapsen ruoan tai kylpyveden lämpötilan ja huoneenlämpötilan – kaikki samoin yhdellä napin painalluksella ja yhdessä sekunnissa. Valitsemalla tuotteet Kidsmedistä teet perheellesi turvallisen ja varman valinnan!

Suodin

Filter by Valitse väri
Filter by Allow shipment to parcel machine
Filter by Free shipping
Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Nenäimuri Nosiboo GO

  169,00 €
 2. Nenäimuri Nosiboo PRO

  Alkaen 159,00 €
 3. Infrapunalämpömittari TermoPlus

  79,00 €
 4. Nenäimuri Nosiboo ECO

  14,50 €
Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen