Free cookie consent management tool by TermsFeed Google Tag Manager

Tervetuloa ostoksille

Nosiboo Bag

31.5

Nosiboo Bag

31,50 €

Nosiboo Bag soveltuu täydellisesti kaikkien lastentarvikkeiden kuljetukseen, menit minne hyvänsä. Sisäisten ja ulkoisten taskujen ansiosta pystyt järjestelemään tarvikkeesi järkevästi. Kanna laukkua haluamallasi tavalla – käsi- ja olkalaukkuna, tai vaunuihin kiinnitettynä. Se on suunniteltu mukavuuttasi ajatellen – se on kevyt, mutta samalla myös kestävä. Pidä asiat järjestyksessä, ole valmiina joka tilanteessa ja pysy tyylikkäänä!
Mitat: 20 cm x 13,5 cm x 25 cm

- +
Saatavuus:Varastossa
SKU 1012
Tuotetiedot

Tuotteet lähetetään ostajan ilmoittamaan noutopaikkaan pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta, kun toimitus tapahtuu Viroon.

Suomeen vastaavasti 1-4 arkipäivän sisällä.

Latviaan vastaavasti 1-2 arkipäivän sisällä.

Liettuaan vastaavasti 1-3 arkipäivän sisällä. 

Arvosana

Kirjoita arvostelu

Arvosteltava tuote: Nosiboo Bag

BAG_8I5A00952

"Olin pitkään etsinyt laukkua, josta voisi tehdä perheemme lääkelaukun. Yli päiväksi kotoa lähtiessäni otan aina mukaan kuumeenalentajan, nenäimurin, merivettä, kuumemittarin jne. Lapsethan sairastuvat aina kaikkein epämukavimmalla hetkellä ja silloin on hyvä, kun kaikki tarvittava on mukana ja siihen Nosiboo Bag on huippuhyvä!"

BAG_8I5A0142
BAG_8I5A0104

Jopa Nosiboo PRO mahtuu

Vaikka laukku vaikuttaakin lähinnä pieneltä, se on sisältä hyvin tilava. Nosiboo PROn säilyttäminen ei ole ongelma. Pron lisäksi siihen mahtuu muutakin, kuten merivesi, pyyhkeet, joitakin lääkkeitä ja paljon muuta. 

Nosiboo Bag vauvatarvikelaukkuna

Nosiboo Bag on ihanteellinen kaikkien vauvasi tarvitsemien esineiden kuljettamiseen kaikkialla, minne menette. Sisä- ja ulkotaskujen ansiosta voit sijoittaa kaikki esineet nokkelasti omille paikoilleen. Kanna laukkua kuten haluat – kuin käsilaukkua, olalla tai rattaisiin kiinnitettynä.

Se on kehitetty sinun mukavuuttasi silmällä pitäen – kevyt, mutta samalla kestävä.

Säilytä järjestys, ole valmiina kaikkeen ja ole tyylikäs!

beebitarvete_kott_2

Asiakkaamme 

Jenna

"Minä käytän sitä laukkua kotona lapsen tavaroiden säilyttämiseen. Pidän siinä Nosiboo Go:ta, fysiologista liuosta, hanhenrasvaa, D-vitamiinia yms."

Suvi

"Vauvan perustavarat mahtuvat hyvin. Vaikuttaa olevan erittäin laadukasta materiaalia."

Darija

"Minulla se on koko ajan rattaissa kiinni. Siihen laukkuun on hyvä panna lapsen suupalat ja juomapullo."

Netta

"Rintapumpputarvikkeet mahtuvat samoin siihen huippuhyvin. Juuri rintapumpputavarat siihen panenkin."