Tervetuloa ostoksille

Infrapunalämpömittari TermoPlus

79

Infrapunalämpömittari TermoPlus

79,00 €

Kidsmed TermoPlus on erinomainen apulainen, jos joku perheenjäsenistäsi – lapsi tai aikuinen – on vilustunut. Kontaktiton infrapunakuumemittari mittaa ruumiinlämpösi 1 sekunnissa. Yksi painallus ja selvästi luettava tieto ilmestyy näytölle.

TermoPlus on nopea, tarkka ja helppokäyttöinen! Ruumiinlämmön lisäksi voit myös mitata erilaisten esineiden ja jopa huoneen lämpötilan.

Laite toimii kahdella AA-paristolla ja toimitukseen kuuluu muovikotelo kuumemittarille.

 

- +
Saatavuus:Varastossa
SKU TERMP1
Tuotetiedot

Tuotteet lähetetään ostajan ilmoittamaan noutopaikkaan pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta, kun toimitus tapahtuu Viroon.

Suomeen vastaavasti 1-4 arkipäivän sisällä.

Latviaan vastaavasti 1-2 arkipäivän sisällä.

Liettuaan vastaavasti 1-3 arkipäivän sisällä. 

Kysymyksiä

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Lämpömittari näyttää erilaisia tuloksia kuin kainalosta mittaava lämpömittari.

Aivan, se on täysin normaalia. Kainalosta ja ohimolta mitatut lämpötilat ovatkin jopa 0,5 asteen verran erilaiset. Samoin lämpötilat ovat pään vasemmalla ja oikealla puolella erilaiset (myös eri kainaloiden lämpötilat ovat erilaiset). Millaisen kehon osan lämpötilaan sitten suhtaudun kuumeena? Sen, jota kulloinkin mittaat. Kun olet valinnut itsellesi lämpötilan mittaamiseen kontaktittoman lämpömittarin, mittaat vain sillä. On ymmärrettävää, että ensimmäisellä kerralla haluat tarkastaa, toimiiko laite.
PS! Sitä varten selvitä ensin itsellesi lämpötilojen ero niissä paikoissa, joista mittaat. Jos olet valinnut itsellesi mukavimmaksi lämpötilan mittausvälineeksi juuri kontaktittoman Kidsmed Termoplus -lämpömittarin, mittaa vain sillä. Jos taas tarvitset lääkärin kanssa konsultointia, lääkärille tulisi mainita, mistä kehon osasta lämpötila on mitattu.

Lämpötila ei ole oikea.

Ole hyvä ja tarkasta, että mittauspaikka on oikea (ks. kuvaa). Varmista, että mitattava paikka on kuiva (ei hikinen), sillä kostean ihon lämpötila on matalampi kuin kuivan ja lämpötilaa ei saisi mitata myöskään heti ulkoa tulon tai fyysisen aktiivisuuden jälkeen, vaan vähintään puoli tuntia myöhemmin, mutta ennen kuumetta laskevien lääkkeiden käyttämistä (se koskee myös esim. kainalosta mittaamista). Laitteen ja ihon väliin ei saa jäädä esimerkiksi hiuksia. Älä myöskään mittaa siltä puolelta päätä, jota on tuettu tyynyyn yms. Mittaamisten välissä on suositeltavaa pitää n. 5 minuutin tauko ja mitata uudelleen pään samalta puolelta. Samoin kuin kainaloissakin, on ohimoiden lämpötila erilainen.

Yritän mitata huoneen tai esineen lämpötilaa, mutta se ei ole asianmukainen tai siirtyy automaattisesti takaisin ruumiinlämmön mittaustilaan.

Laite on automaattisesti kytketty ruumiinlämmön tilaan. Jos olet valinnut huoneen tai kohteen mittaustilan ja kyseinen ikoni on ilmestynyt näyttöön, se tulee vahvistaa painamalla nuppia M. Sen jälkeen voit aloittaa mittaamisen. Jos et vahvista valintaa, laite siirtyy automaattisesti ruumiinlämmön mittaustilaan.

Kontaktittoman lämpömittarin näytössä on merkintä Lo ja mittaaminen ei ole mahdollista.

Ole hyvä ja ota lämpömittarin paristot pois ja odota 10 minuuttia. Asenna paristot ja kokeile uudelleen.

Vaihda paristot uusiin.

Jos tulos on kuitenkin sama, ota meihin yhteyttä info@kidsmed.ee

Miten pitkä takuu lämpömittarilla on?

Lämpömittarilla on yhden vuoden takuu.

Jos en ole laitteeseen tyytyväinen, voinko palauttaa sen?

Uuden ja käyttämättömän tuotteen voi palauttaa. Jo käytettyä tuotetta ei voi palauttaa. Vetäytymisehtoihin voit tutustua tässä: https://kidsmed.ee/muugitingimused 

Kun olen saanut lämpömittarin pakettiautomaatista, tulisiko ennen käytön aloittamista pitää jotakin mielessä?

Kun olet saanut kontaktittoman lämpömittarin pakettiautomaatista ja tuonut sen kotiin, ota laite rasiasta ja anna sen seistä huoneenlämmössä 30 minuuttia.

Voiko lämpömittarin tulla noutamaan myös itse?

Kyllä, tuotteen voi tulla noutamaan osoitteesta Pirni 12, A korpus, II kerros, Tallinna. Jos haluat tulla noutamaan tilauksen itse, ota ehdottomasti meihin yhteyttä etukäteen ja sovi ajasta.

Voiko infrapunalämpömittarin ostaa myös paikan päältä?

Ei, valitettavasti ei voi.

Mistä löydän tietoa käynnissä olevista kampanjoista ja alennuksista?
Erilaisista kampanjoista ja alennuskoodeista perillä olemiseksi tulee seurata sosiaalista mediaamme Facebookissa Kidsmed Suomi ja ehdottomasti myös Instagramissa Kidsmed.fi.

 

Ohjeet
Arvosana 1

Kirjoita arvostelu

Arvosteltava tuote: Infrapunalämpömittari TermoPlus

KKK05798

Miksi kannattaa valita kontaktiton kuumemittari?

Sitä on erittäin mukava käyttää ja se sopii hyvin sekä vauvojen, pikkulasten että myös aikuisten ruumiinlämmön mittaamiseen, sillä se antaa tuloksen jo muutamassa sekunnissa.

Monet lapset pelkäävät kuumeen mittaamista aikuisille käsittämättömistä syistä ja siksi Termoplus onkin loistava apuväline, koska sillä lämpötilan saa mitatuksi jopa lapsen tietämättä.

TermoPlus on nopea, tarkka ja helppokäyttöinen!

3 lämpötila:

  Ruumiinlämpötila

       Esineen lämpötila

  Huoneen lämpötila

"Ei mitään itkuista mittaamista tai lapsen herättämistä yöllä kuumeen mittaamiseksi!"

- Valaistu digitaalinen LCD-näyttö hämäriin olosuhteisiin.
- Monimittaustoiminnot ruumiin- ja muiden lämpötilojen mittaukseen.
- 32 mittaustuloksen tallennus.
- Kosketukseton ruumiinlämmön mittaus.
- Yksinkertainen muotoilu helpottaa käyttöä myös pienikätisillä.
- Virransäästö: Automaattinen virrankatkaisu minuutin jälkeen.
- Toimii kahdella AA-tyypin alkaliparistolla.
- Lääketieteellinen laite.

1. Mittaaminen?

1. Paina 

2. Kohdista laitteen pää kuvassa näkyvään paikkaan ohimolla (ei otsaan)

 

3. Pidä laitteen pää 1–2 cm päässä ihosta

4. Paina  ja tulos ilmestyy näytölle 

Varmista, että painat "start" vasta sitten, kun kuumemittarin sensori on suunnattuna oikeaan pisteeseen


2. Kehon lämpötilan mittauksessa ole hyvö ja muista: 

Laitteen ja ihon väliin ei saa jäädä hiuksia.
Mittausten välissä on suositeltavaa pitää n. 5 minuutin tauko ja mitata uudelleen samalta puolelta päätä.
Varmista, että mitattava paikka on kuiva (ei hikinen), sillä kostean ihon lämpötila on matalampi kuin kuivan. Lämpötilaa ei myöskään saisi mitata heti ulkoa tulon tai liikunnan jälkeen, vaan vähintään puolen tunnin kuluttua, mutta kuitenkin ennen kuumetta alentavien lääkkeiden ottamista.
Älä mittaa siltä puolelta päätä, joka on ollut tyynyä vasten.
Puhdista ajoittain laitteen anturi (laitteen pää puhdistetaan vanulla ja vähintään käyttäen 70 % alkoholia tai Kidsmed Clean Surfaces desinfiointiainetta

3. Jos lämpömittari ei näytä lukevan oikein:

Puhdista sensori
Vaihda paristot
Anna lämpömittarin levätä 5 minuuttia ennen mittauksen aloittamista uudelleen
Varmista, että mittaat oikein ja noudatat kohtaa 2

Asiakkaamme 

Kaisa

"Alussa tuntui, että kuumemittari ei ole tarkka, mutta sitten ymmärsin, että mittasin väärästä paikasta. Kun mitataan oikeasta paikasta, tulos on tarkka. Olen tyytyväinen, erittäin hyvä."

Heidi

"Torstaina lapsella alkoi kuume ja päätin, että nyt on todellakin oikea aika tilata kuumemittari. Olen erittäin kiitollinen teidän tiimillenne siitä, että perjantaina tilaamalla sain mittarin jo lauantaiaamuna. Se auttaa minua lapsen kuumeen mittaamisessa lapsen nukkuessa ja öisin."

Tuula

"Toimii moitteettomasti, ensimmäisenä päivänä kuljin ja mittasin kaikkea, mitä mitata voi. Nyt lapsetkin odottavat jonossa, kun täytyy mitata. Myös kohta puolitoistavuotias poikani istuu kiltisti paikallaan ja odottaa, ennen hän ei suostunut kaikenlaisten muiden mittarien kanssa yhteistoimintaan. Voin kehua, että tuote on jokaisen senttinsä arvoinen."

Arja

"Olen kokeillut erilaisia kuumemittareita ja tämä on meillä todellakin ainoa, joka toimii."