Tervetuloa ostoksille

Echinacea siirappi C-vitamiinilla

6.9

Echinacea siirappi C-vitamiinilla

6,90 €

69€/L

Parempi estää kuin lääkitä!  Virustaudit ovat väistämäton osa talvea ja siksi on syytä alkaa vahvistaa itsesi ja lapsesi immuunijärjestelmää jo ennen syksyä.  Jos tauti kuitenkin tulee,  voit silti hoitaa sitä luonnollisilla lääkkeillä. Päivänhattu siirappi sisältää lisää C-vitamiinia. Ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille.

Tilavuus: 100 ml

- +
Saatavuus:Varastossa
SKU siilikübarasiirup
Tuotetiedot

Tuotteet lähetetään ostajan ilmoittamaan noutopaikkaan pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta, kun toimitus tapahtuu Viroon.

Suomeen vastaavasti 1-4 arkipäivän sisällä.

Latviaan vastaavasti 1-2 arkipäivän sisällä.

Liettuaan vastaavasti 1-3 arkipäivän sisällä. 

Ohjeet
  • Aikuisten pitäisi ottaa ruokalusikallinen 2-4 kertaa päivässä, lasten 1 ruoalusikallinen 2-3 kertaa päivässä. Ravista ennen käyttöä! Ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille.
  • Se ei sisällä keinotekoisia hajuja, värejä, makuja eikä makeutusaineita.
  • Tuotteella on puhdas luonnollinen maku.
  • Sallittu myös pikkulapsille. Ei sisällä alkoholia.
  • Tuote on luomutuote, merkki EL-ÖKO-02

Ainesosaluettelo: vesi, sokeri, mustaherukkamehu, hunaja, lääkekasvit: tarha-ajuruoho (Tymus vulgaris L.), kiiltomalva (Malva sylvestrisL), isohirvenjäkäla (Cetrararia islandica), siankärsämö (Achillea Millefolium), happamuuden säätelijä: sitruunahappo.

Arvosana

Kirjoita arvostelu

Arvosteltava tuote: Echinacea siirappi C-vitamiinilla

EKO

Ympäristöystävällinen tuote, jonka valmistusprosessissa on käytetty vähän energiaa. Ekologisesti puhdas.

LASTEN HYVÄKSYMÄ

Mukava mustaherukan maku. Lapset pitävät siitä.

VAHVISTAA VASTUSTUSKYKYÄ

Flunssakaudella päivänhatun siirapin päivittäinen kulutus auttaa estämään infektioita parantamalla kehon luonnollista puolustuskykyä;

Sairaustapauksissa auttaa lievittämään taudin oireita ja nopeuttamaan paranemista. 

"Otamme koko perhe pari kertaa vuodessa punahattutiivistekuurin. Ennen kuin löysimme Kidsmedin tiivisteen, lapsille annostaminen oli suuri työ, sillä he eivät pitäneet mausta. Tässä on sen sijaan erittäin kiva mustaherukan maku ja lapset muistuttavat sen ottamisesta aamuisin itsekin."

Monet punahattuvaihtoehdot, joita apteekeista saa, ovat melko karvaan makuisia ja lapsille niiden tarjoaminen ei ole kovin helppoa. Tämä tiedostaen meidän tiivisteestämme tehtiinkin lapsiystävällisesti mustaherukan makuinen. Punahattutiivisteen valmistamiseen on käytetty virolaisen Purpur-luomupunahatun kukintoja ja lehtiä.

Miksi punahattu on niin hyvä?

Tärkeimpänä on pidetty sen kykyä kohottaa elimistön vastustuskykyä sairauksia vastaan. Erilaisin kokein on todistettu, että punahattu lisää valkoisten verisolujen määrää, joka puolestaan ehkäisee tulehdusten aiheutumista.


Parempi estää kuin lääkitä! 


Virussairaudet kuuluvat talven kanssa yhteen kuten paita ja peppu, siksi kannattaa jo ennen syksyä aloittaa itsensä ja lastenkin immuunijärjestelmän vahvistaminen.

Mutta jos sairaus on jo saapunut, tulee mahdollisuuksien mukaan hoitaa luonnollisilla aineilla.


Punahattutiiviste on erittäin hyvänmakuinen, joka tekee vitamiinien ottamisen lapsille miellyttäväksi.

Päivänhattu siirappi sisältää lisää C-vitamiinia.

Flunssakaudella päivittäin nautittava punahattutiiviste auttaa välttämään tartuntaa lisäämällä elimistön luonnollista vastustuskykyä.

Sairastumisen yhteydessä punahattutiiviste auttaa lievittämään sairauden oireita ja nopeuttamaan paranemista. Näin sekä nuhan että yskän osalta.

laps_tihti_haige_5_1

Asiakkaamme 

Tiina

"Olen ostanut tätä tiivistettä säännöllisesti siitä alkaen, kun se tuli myyntiin. Se kertonee jo kaiken."

Hanna

"Lapset todella kehuvat."

Reetta

"Kidsmedin punahattutiivisteen suhteen pitää olla varovainen. Lapset haluaisivat juoda koko tiivisteen :)"

Netta

"Annan tätä tiivistettä toisinaan lapselle kuureina. En tiedä, toimiiko se oikeasti, mutta lapseni ovat todellakin terveempiä kuin ennen."