Tervetuloa ostoksille

Terveystuotteet

Jo vanhan kansa sanoi, että luonnossa piilee voimaa! Yskänlääke, c-vitamiinia sisältävä punahattutiiviste, kehäkukkatinktuura ja imettävän äidin tee ovat terveystuotteita, jotka ovat 100-prosenttisen luonnollisia ja Virossa tuotettuja. Yskänlääke ja punahattutiiviste ovat niin hyvänmakuisia, että kaikkein eniten lääkkeitä vastustava lapsikin ottaa niitä iloisena. Punahattu on loistava terveystuote virkistämään sekä aikuisen että lapsen elimistöä sairauskauden jälkeen tai sitten ennen alkavaa flunssakautta.

 

Kehäkukkatinktuuraa on käytetty jo hyvin muinaisista ajoista alkaen eri sairauksiin. Tämä oranssi neste on jokaiselle äidille tuttu ilmeisesti jo synnytyssairaalasta alkaen, sillä vauvan napa puhdistetaan juuri sillä. Yleensä tämä terveystuote kuuluu myös ostosluetteloon, joka tehdään ennen vauvan syntymää. Kidsmedin kehäkukkatinktuura on vauvallesi varmasti hyvä valinta.

 

Imettävän äidin tee on hyvä mahdollisuus tukemaan rintamaidon tuotantoa luonnon avulla. Siinä on käytetty puhtaita ja ekologisia yrttikasveja. Pääosa niistä on poimittu Viron pelloilta. Säilytysaineeton, tuoksu- ja aromiaineeton. Meidän imettävän äidin teemme on suurenmoisen makuinen, teen nauttimiseksi ei tarvitse lisätä edes makeutusaineita. Rintamaito on ensimmäisinä elinkuukausina lapselle äärettömän tärkeä, mutta kaikille äideille sitä ei tule luonnostaan. Juuri näitä äitejä olemmekin ajatelleet ja haluamme ojentaa heille kupillisen teetämme tänä hankalana, mutta kauniina aikana.

Suodin

Filter by Valitse väri
Filter by Allow shipment to parcel machine
Filter by Free shipping
Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Kidsmed Kinkekaart

  50,00 €
 2. Kidsmed Junior multivitamiini
  Ei varastossa
 3. Echinacea siirappi C-vitamiinilla

  6,90 €
 4. Yskänsiirappi

  6,90 €
 5. Kehäkukka tinktuura

  6,00 €
 6. Pulmotin palsam imikutele ja lastele

  Alkaen 5,97 €
 7. Kidsmed füsioloogiline soolalahus

  5,40 €
 8. Pintojen desifiointilaite

  3,60 €
 9. Käsien desinfiointiaine

  3,60 €
 10. Imettävän äidin tee

  3,00 €
Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen