Free cookie consent management tool by TermsFeed Google Tag Manager

Tervetuloa ostoksille

Nenäimuri Nosiboo GO

169

Nenäimuri Nosiboo GO

169,00 €

Nosiboo GO on kannettava, akkuladattava ja tehokas sähköinen nenän imulaite, jonka avulla voit puhdistaa lapsesi nenän eritteistä nopeasti ja vaivattomasti ja voit tehdä sen missä tahansa. Ota GO kaikkialle mukaasi!

- +
Saatavuus:Varastossa
SKU 1009
Tuotetiedot

Tuotteet lähetetään ostajan ilmoittamaan noutopaikkaan pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta, kun toimitus tapahtuu Viroon.

Latviaan vastaavasti 1-2 arkipäivän sisällä.

Liettuaan vastaavasti 1-3 arkipäivän sisällä. Suomeen vastaavasti 1-4 arkipäivän sisällä.

Kysymyksiä
Ohjeet
Arvosana

Kirjoita arvostelu

Arvosteltava tuote: Nenäimuri Nosiboo GO

HELPOSTI PUHDISTETTAVA

Patentoitu Penguin käsikappaletta on helppoa puhdistaa. 

VALMISTUNUT YHTEISTYÖSSÄ LÄÄKÄREIDEN KANSSA

GO imulujuus on säädetty kliinisten testien tulosten ja yleisten suositusten perusteella yhteistyössä lääkärien ja alansa asiantuntijoiden kanssa.

BPA VAPAA

Ei sisalda tööstuslikku kemikaali, mis kahjustaks organismi.

TOIMII LADATTAVALLA AKULLA

Akkuladattava. Ei mingisuguseid juhtmeid kasutamisel.

Miksi nenäimuria tulisi käyttää?

Vastasyntyneet hengittävät aluksi vain nenän kautta.

Miksi se on ongelma?

Jos lapsen nenä on tukossa, hän ei voi kunnolla hengittää ja riittävä hapensaanti ei ole taattuna. Se puolestaan vaikeuttaa lapsen ruokailua ja nukkumista ja aiheuttaa itkuilua.

Mitä tulisi tehdä?

Lapsen vanhempana voimme auttaa pitämään lapsen hengitystiet puhtaina ja avoimina. Lapsen nenän puhdistamisella varmistamme sen, että lapsi voi syödä ja nukkua. Nenäimuri on kaikkein nopein ja tehokkain väline liman poistamiseen lapsen nenästä.

269430361_233592455518819_5806242271693482740_n

Pikkulapset sairastuvat 6-10 kertaa vuodessa, ja siihen liittyy usein myös nuhaa ja nenän tukkoisuutta. Jatkuva suun kautta hengittäminen aiheuttaa useita ongelmia.

Jos lapsella on nuha ja lima pysyy pitemmän aikaa nenäontelossa, se on edullinen paikka erilaisten bakteerien lisääntymiselle, joka voi aiheuttaa esimerkiksi keskikorvan ja poskiontelon tulehduksen. Lasten korvakäytävä on paljon lyhyempi, jonka vuoksi lima voi esteittä sattua keskikorvaan. Se voi vaikuttaa kielteisesti sekä artikulaatioon että puheen kehitykseen, joka voi muuttua nasaaliseksi.

Nenäimuria käyttämällä liman poistamiseen nenästä autamme pitämään hengitystiet puhtaina, joka estää bakteerien lisääntymistä.

Miksi Nosiboo Go niin hyvä?

Nenäimuri, joka TODELLAKIN TOIMII!
Nosiboo GO imulujuus on säädetty kliinisten testien tulosten ja yleisten suositusten perusteella yhteistyössä lääkärien ja alansa asiantuntijoiden kanssa.
Puhdistaa lapsen nenän muutamassa sekunnissa
Kulkee helposti mukana. Akkuladattava
Ei ärsytä vauvan limakalvoa

Lääkärit suosittelevat


Elisabeth Schneeflock

Birkfeld / Steiermark - Kätilö

"Kun vauvan nenä on tukossa, rintaruokinta on todella hankalaa. Imetyksen aikana se on yleinen ongelma, joka vaikuttaa imetyksen ja syömisen tehokkuuteen, lisäksi myös äidin ja lapsen iloisuuteen. Nosiboo auttaa vauvaa hengittämään helpommin."


Prof Dr Gabot Katona

Lasten ENT - Heim Pali lastensairaala

"Nenäimurin käyttö on tehokas hoito nuhaan ja rinosinuiittiin ja aikaisessa lapsuudessa, jonka todistavat monet tutkimukset. Kun lima poistetaan oikeaan aikaan ja perusteellisesti, nenäontelo vapautuu suurimmasta osasta sairauden aiheuttajia, hengitys paranee, uni on rauhallisempi ja komplikaatioita voi välttää. Nosiboo-nenäimuri tarjoaa siihen uuden mahdollisuuden. Helppo käyttää, hellävarainen ja tehokas."

Mitään kuukausittaista lisäkustannusta ei ole.

Penguin-päällä on patentti

Nosiboo Go -nenäimurin Penguin-päällä on patentti

Sopii imeväisille ja pikkulapsille

Pää on joustava, joten se ei ärsytä limakalvoja. Ei sisällä BPA:ta

Helppo puhdistaa

Puhdistamiseksi tulee vain irrottaa Colibri-pää, purkaa se osiin, pestä lämpimällä vedellä ja antaa kuivua. Kiinnitetään uudelleen laitteeseen ja nenäimuri on taas käyttövalmis

Eniten myönteistä palautetta saavuttanut nenäimuri Suomessa!

Pinja

“Nosiboo Go saapui meille todellakin kahdessa päivässä, joten suuri niiaus jo siitä. Olen kuitenkin vieläkin kiitollisempi siitä, että tällainen apuri on keksitty - lapsi ei tosin rakasta nenän puhdistamisesta silläkään, mutta se tekee toimesta niin paljon nopeamman ja iso plussa on sen helppo puhdistaminen. Mukavan kevyt kuljettaa mukana (lisäpisteet mukava olevasta pussista!) ja ääni on minun mielestäni hyvinkin hiljainen. Suosittelen lämpimästi!”

Elina

“Kun kuulin Nosiboosta ensimmäisen kerran, ajattelin, etten ala ostaa, sillä Rhinomerillä asiat tulevat hoidetuiksi. Edullisempikin lisäksi. Mutta kun pienelle vauvalle tuli akuutti nuha, ajattelin, että lainaan ystävättäreltä ja kokeilen, onko se niin hyvä kuin puhutaan. Parin päivän kokeilun jälkeen puolisokin sanoi, että mukava on käyttää, mitä siitä, että ääntä tulee kuin pölynimurista. Kokeilin ystävättärelle palauttamisen jälkeen Rhinomeriä uudelleen ja minulle selvisi, että omien keuhkojeni säästämiseksi tilaan samoin Nosiboon. Lasten nenät saa nopeasti ja helposti puhtaiksi ja isompikin lapsi, joka muuten estelee, antaa vähitellen "kutitella" tällä koneella nenäänsä päästäkseen nuhasta eroon. Minä olen joka tapauksessa tyytyväinen.”

Sonja

“Yksinkertaisesti yksi parhaista tuotteista! Se on uskomatonta, mitä Nosiboolla voi nenästä saada! Todennäköisesti pitää paljon paremmin loitolla nuhan aiheuttamat komplikaatiot, esimerkiksi korvatulehdukset. Kokeilin aiemmin myös muita tuotteita - yhdelläkään muulla tuotteella en saanut lapsen nenästä pois sellaista määrää limaa. Vauva on paljon iloisempi, nukkuu paremmin, toisin sanoen minäkin olen iloisempi ja ehdottomasti korostaisin tuotteen käyttömukavuutta. Varmasti kerron Nosiboosta kaikille ???? ”

Satu

“Nosiboo tuli tänään perille ja ajattelen, miten olenkaan voinut elää ilman sitä. On keksitty ihmeellinen esine. Se veti vauvan nenän sekunneissa puhtaaksi. Suosittelen todella niille, joiden vauvoilla nenä on koko ajan pöpöinen.”

Nosiboo GO -nenäimuri on tunnustettu kaikkialla maailmassa!

Auhinnad_2_

Nenäimuri on valmistettu EU:ssa ja sillä on lääkintälaitteen sertifikaatti

Auhinnad_5

V. 2014 Red Dot -lääkintälaitepalkinto

Auhinnad_3_

V. 2016 Saksan muotoilupalkinto

Auhinnad_1_

V. 2017 USA:ssa PTPA-palkinto

Auhinnad_4_

V. 2020 ja v. 2021 valittu Koreassa kuluttajien suosikkituotteeksi