Tervetuloa ostoksille

Nenäimuri Nosiboo PRO

159

Nenäimuri Nosiboo PRO

Alkaen 159,00 €

Nosiboo PRO on korkealaatuinen nenän imulaite, jonka avulla puhdistat lapsesi nenän vaivattomasti, nopeasti ja tehokkaasti. Pron lapsiystävällinen muotoilu sulattaa jokaisen käyttäjän südämen! Säädettävän imutehon ansiosta se soveltuu juuri lapsesi tarpeisiin - käytä pienempää tehoa nestemäisiin eritteisiin ja suurempaa tehoa paksumpiin eritteisiin. Laite on valmistettu yhteistyössä lääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa ja soveltuu käytettäväksi syntymästä asti, kunnes lapsi oppii niistämään nenänsä itsenäisesti.

- +
Saatavuus:Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU Nosiboo PRO
Tuotetiedot

Tuotteet lähetetään ostajan ilmoittamaan noutopaikkaan pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta, kun toimitus tapahtuu Viroon.

Suomeen vastaavasti 1-4 arkipäivän sisällä.

Latviaan vastaavasti 1-2 arkipäivän sisällä.

Liettuaan vastaavasti 1-3 arkipäivän sisällä.

Kysymyksiä
Ohjeet
Arvosana

Kirjoita arvostelu

Arvosteltava tuote: Nenäimuri Nosiboo PRO

HELPPU PUHDISTAA

Puhdistamista varten tulee poistaa vain Colibri-pää, purkaa se ja pestä lämpimän juoksevan veden alla.

BPA VAPAA


VALMISTUNUT YHTEISTYÖSSÄ LÄÄKÄREIDEN KANSSA

Nosiboo-nenäimurit on valmistettu eri lääkäreiden, tutkijoiden ja asiantuntijoiden yhteistyössä.

IMUTEHON SÄÄTEILIJÄ

Säädettävän imutehon ansiosta se soveltuu juuri lapsesi tarpeisiin - käytä pienempää tehoa nestemäisiin eritteisiin ja suurempaa tehoa paksumpiin eritteisiin.

Miksi nenäimuria tulisi käyttää?

Vastasyntyneet hengittävät aluksi vain nenän kautta.

Miksi se on ongelma?

Jos lapsen nenä on tukossa, hän ei voi kunnolla hengittää ja riittävä hapensaanti ei ole taattuna. Se puolestaan vaikeuttaa lapsen ruokailua ja nukkumista ja aiheuttaa itkuilua.

Mitä tulisi tehdä?

Lapsen vanhempana voimme auttaa pitämään lapsen hengitystiet puhtaina ja avoimina. Lapsen nenän puhdistamisella varmistamme sen, että lapsi voi syödä ja nukkua. Nenäimuri on kaikkein nopein ja tehokkain väline liman poistamiseen lapsen nenästä.

Nosiboo_ninaaspiraator

Pikkulapset sairastuvat 6-10 kertaa vuodessa, ja siihen liittyy usein myös nuhaa ja nenän tukkoisuutta. Jatkuva suun kautta hengittäminen aiheuttaa useita ongelmia.

Jos lapsella on nuha ja lima pysyy pitemmän aikaa nenäontelossa, se on edullinen paikka erilaisten bakteerien lisääntymiselle, joka voi aiheuttaa esimerkiksi keskikorvan ja poskiontelon tulehduksen. Lasten korvakäytävä on paljon lyhyempi, jonka vuoksi lima voi esteittä sattua keskikorvaan. Se voi vaikuttaa kielteisesti sekä artikulaatioon että puheen kehitykseen, joka voi muuttua nasaaliseksi.

Nenäimuria käyttämällä liman poistamiseen nenästä autamme pitämään hengitystiet puhtaina, joka estää bakteerien lisääntymistä.

Miksi nosiboo Pro 2 niin hyvä?

Nenäimuri, joka TODELLAKIN TOIMII!
Imurin suukappale on ainutlaatuinen ja eroaa muista samankaltaisista tuotteista. Patentoitu Colibri-suulake on pehmeä, joten se ei vahingoita lapsen nenää.
Puhdistaa lapsen nenän muutamassa sekunnissa
Imutehon sääteilijä
Mukava ja kevyt pitää kädessä Colibri-päätä
Laite on valmistettu yhteistyössä lääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa ja soveltuu käytettäväksi syntymästä asti, kunnes lapsi oppii niistämään nenänsä itsenäisesti.
Toimii verkkovirtalähteestä
Liikakäyttöa estävä järjestelmä
Laitetta on helppo pudistaa juoksevan veden alla

Nosiboo Pro palvelee sinua vuosia ja siitä tulee varmasti suurin avustaja jokaiselle vanhemmalle nuhakaudella.

Tuote on ainutlaatuinen myös siksi, että liiallisen käytön ehkäisemiseksi se kytkeytyy pois päältä 1,5-2 minuutin käytön jälkeen. Sen jälkeen laitteen voi käynnistää uudelleen useita kertoja riippuen tehosta ja ajasta. Laite on valmis käytettäväksi uudelleen 50 minuutin kuluttua. Tällainen järjestelmä suojaa, ettei tuotetta käytetä liian pitkään kerralla.


Puhdistaminen on huippuhelppoa!

Irrota Colibri-pää letkusta
Pura pää osiin (4 osaa)
Pese kaikki osat haalealla vedellä ja anna kuivua
Kun osat ovat kuivuneet, kokoa Colibri-pää
Nenäimuri on taas käyttövalmis

Lääkärit suosittelevat

Elisabeth Schneeflock

Birkfeld / Steiermark - Kätilö

"Kun vauvan nenä on tukossa, rintaruokinta on todella hankalaa. Imetyksen aikana se on yleinen ongelma, joka vaikuttaa imetyksen ja syömisen tehokkuuteen, lisäksi myös äidin ja lapsen iloisuuteen. Nosiboo auttaa vauvaa hengittämään helpommin."

Prof Dr Gabot Katona

Lasten ENT- Heim Palil astensairaala

"Nenäimurin käyttö on tehokas hoito nuhaan ja rinosinuiittiin ja aikaisessa lapsuudessa, jonka todistavat monet tutkimukset. Kun lima poistetaan oikeaan aikaan ja perusteellisesti, nenäontelo vapautuu suurimmasta osasta sairauden aiheuttajia, hengitys paranee, uni on rauhallisempi ja komplikaatioita voi välttää. Nosiboo-nenäimuri tarjoaa siihen uuden mahdollisuuden. Helppo käyttää, hellävarainen ja tehokas."

Eniten myönteistä palautetta saavuttanut nenäimuri Suomessa!

Asta

“Olen pienen poikani LOR-ongelmien parissa puuhannut jo yli vuoden. Olen aiemmin nähnyt Nosiboosta ylistäviä arvioita ja ajatellut, että no, me emme sitä tarvitse. Viime kerralla lastensairaalassa hoitava lääkärimme suositteli NB:tä ja ajattelin, että kokeilemme. Paketti tuli hyvin nopeasti ja nyt olemme jo kokeilleet. SUPERTUOTE!! Suosittelen kaikille, joiden perheessä on pieniä lapsia, ja miksipä ei voisi kokeilla myös itselle.

Jenni

“On ollut huippuhyvä apuri nuorimman lapsemme syntymästä lähtien. Tänään ilmeni, että siitä ei ole hyötyä AINOASTAAN nuhaan, vaan lapsen nenästä pystyi hyvin vetämään ulos herneenkin, joka oli tuntemattomasta syystä sattunut sinne.”

Suvi

“Tilasimme Nosiboo pro:n! Ja minä en kadu lainkaan, että ostin sen! Maaaaailman paras ostos ikinä! Veti muutamassa sekunnissa kaiken ulos! Enää ei tarvitse itse imeä letkulla.

Maria

"Olin kyllä kuullut, että Nosiboota kehutaan paljon, mutta ajattelin, että eihän se voi olla huomattavasti muita parempi. Ja hinta on varsin kallis. Kun olemassa ollut nenäimuri meni rikki ja vauvalla oli OIKEIN kova nuha ja vaikea hengittää, niin päätin tämän sijoituksen tehdä. Ja nyt minä ymmärrän, mistä ne ihmiset puhuivat. Epätodellista, mitä sillä nenästä saa. Todellakin, sitä parempaa ei ole."

Nosiboo Pro -nenäimuri on tunnustettu kaikkialla maailmassa!

Nenäimuri on valmistettu EU:ssa ja sillä on lääkintälaitteen sertifikaatti

V. 2014 Red Dot -lääkintälaitepalkinto

V. 2016 Saksan muotoilupalkinto

V. 2017 USA:ssa PTPA-palkinto

V. 2020 ja v. 2021 valittu Koreassa kuluttajien suosikkituotteeksi