Free cookie consent management tool by TermsFeed Google Tag Manager

Tervetuloa ostoksille

Nosiboo Mini Bag

15.5

Nosiboo Mini Bag

15,50 €
Tiedätkö sen tunteen, kun lapsen tutti on taas kadonnut jonnekin laukun pohjalle ja sen löytämiseksi koko laukun sisältö täytyy purkaa? Nosiboo on nyt löytänyt siihen ratkaisun – Nosiboo Mini Bag! Ihanteellisen kokoinen vetoketjulla suljettava pikkulaukku, johon mahtuu kaikki, mitä pitää nopeasti laukusta löytää – tutti, käsien desinfiointiaine, Nosiboo Eco, laastarit yms.
Mitat: 16x10x6 cm
- +
Saatavuus:Varastossa
SKU 1013
Tuotetiedot

Tuotteet lähetetään ostajan ilmoittamaan noutopaikkaan pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta, kun toimitus tapahtuu Viroon.

Suomeen vastaavasti 1-4 arkipäivän sisällä.

Latviaan vastaavasti 1-2 arkipäivän sisällä.

Liettuaan vastaavasti 1-3 arkipäivän sisällä. 

Arvosana

Kirjoita arvostelu

Arvosteltava tuote: Nosiboo Mini Bag

 "Olen aina pitänyt siitä, että jokaisella esineellä on vaippalaukussa oma paikkansa. Kun näin, että Nosiboolla on tullut myyntiin suloinen minilaukku, tiesin heti, että se sopii minulle ihanteellisesti. Pidän siinä esim. Nosiboo ECOa ja merivesiampulleja. Erittäin mukava ottaa mukaan aina, kun lähdemme kotoa kauemmas!"

v_ike_beebitarvete_kott

Nosiboo ECO löysi kodin

Nosiboon alkuaikoina manuaalista ECO-aspiraattoria myytiin muovisessa säilytysrasiassa, mutta eräänä hetkenä siirryttiin luontoa säästävämpään tapaan ja muovirasiasta luovuttiin. Monet äidit kysyivät, miten olisi sitten jatkossa hyvä säilyttää laitetta, koska kyseessä on kuitenkin hygieeninen tuote. Nyt Mini Bag onkin siihen ihanteellinen mahdollisuus! Toistuvasti käytettävä koristevetoketjullinen pieni laukku, johon mahtuu ECOn lisäksi yhtä ja toista.

Ei pelkästään ECOn säilyttämiseen

Mini Bag on loistava pikkulaukku, josta voi tehdä lapsille vaikkapa autoon ensiapulaukun. Laastarit, pieni desinfiointiainepullo, siderulla, sakset, maski ym. mahtuvat tähän loistavasti ja laukku itse mahtuu myös käsinelokeroon. Tarpeiden mukaan kiinnitä pieni Nosiboo-laukkusi kärryihin tai sujauta isompaan laukkuun. Se sopii kaikkialle!

unnamed_2_