Nosiboo automaattinen nenäimuri- pinkki

135.00

Lapisiystävällisesti muotoiltu hauska nenäimuri!

Nosiboon nenäimuri vauvoille on palkittu, korkealaatuinen laite, joka poistaa tehokkaasti limaa lapsen nenästä. Hanki Nosiboon nenäimuri, joka helpottaa limanpoistoa huomattavasti. Tuote on lapsiystävällinen ja helppokäyttöinen.

Osasto:

Kuvaus

Nosiboon nenäimuri vauvoille on palkittu, korkealaatuinen laite, joka poistaa tehokkaasti limaa lapsen nenästä. Vauvat hengittävät puolivuotiaiksi asti ainoastaan nenän kautta. Tukkoinen nenä vaikeuttaa hengitystä sekä haittaa nukkumista, syömistä ja tutin imemistä, joten hengitysteiden puhtaana pitäminen on hyvin tärkeää. Nuha on toistuva lapsuusiän kiusa, joka voi pahetessaan johtaa vakavampiin vaivoihin kuten poskiontelon tai välikorvan tulehdukseen. Liman jämähtäminen nenäonteloon hidastaa paranemisprosessia, mutta tehokkaalla nenäimurilla suurempien ongelmien synty voidaan estää. Nosiboon nenäimuri on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen väline liman irrottamiseksi syvältä nenästä lasta haittaamatta.

Nosiboon nenäimurit valmistuvat useiden asiantuntijoiden yhteistyönä. Nenäimurin suurena etuna on mahdollisuus säätää imutehoa. Laitteessa on nappi, josta se kytketään päälle ja lisätään kiertämällä imutehoa. Patentoitu Colibri-suulake on pehmeä, joten se ei vahingoita lapsen nenää. Säätimen ansiosta suulaketta ei tarvitse painaa syvälle,  lima irtoaa nenästä imutehoa lisäämällä.  Maksimiteho on lääkäreiden hyväksymä. Tuote on ainutlaatuinen myös siksi, että liiallisen käytön ehkäisemiseksi se kytkeytyy pois päältä 1,5-2 minuutin käytön jälkeen. Sen jälkeen laitteen voi käynnistää uudelleen useita kertoja riippuen tehosta ja ajasta. Laite on  valmis käytettäväksi uudelleen 50 minuutin kuluttua. Tällainen järjestelmä suojaa, ettei  tuotetta käytetä liian pitkään kerralla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nosiboo automaattinen nenäimuri- pinkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Katso lisää!

Kidsmed tuotteet: Nenäimuri