Free cookie consent management tool by TermsFeed Google Tag Manager

Tervetuloa ostoksille

Käsien desinfiointiaine

2

Käsien desinfiointiaine

Special Price 2,00 € Regular Price 3,60 €

72€/L

Ihoystävällinen ja tehokas käsienpuhdistusaine, jonka avulla saat sekä lapsesi että itsesi kädet puhtaaksi nopeasti ja vaivattomasti. Aine sisältää kasviglyseriiniä, joka samanaikaisesti puhdistaa ja pehmentää ihoa. Aineeseen sisältyvä salvia, jolla on antibakteerinen vaikutus, on poimittu Viljandi läänin pelloilta.


• Valmistettu Virossa
• Alkoholipitoisuus 73,5%
• Tilavuus: 50 ml

- +
Saatavuus:Varastossa
Vain 10 jäljellä
SKU Puhtad Käed
Tuotetiedot

Tuotteet lähetetään ostajan ilmoittamaan noutopaikkaan pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta, kun toimitus tapahtuu Viroon.

Suomeen vastaavasti 1-4 arkipäivän sisällä

Latviaan vastaavasti 1-2 arkipäivän sisällä.

Liettuaan vastaavasti 1-3 arkipäivän sisällä. 

Ohjeet

Annostele käsille 3 ml CLEAN HANDS-käsihuuhdetta ja hiero kunnes kuivat. Vaikutusaika 30 sekuntia. Hierominen kestää yhteensä 1,5 minuuttia. Levitä
molemmille käsille ja käsivarsille. Vaikuttavat ainesosat ja niiden pitoisuudet.

Koostumus: etanoli 73,5 g (CAS-nro 64-17-5, aktiivinen ainesosa), vesi, glyseroli, Salvia officinalis -uute.

Varoitukset ja varotoimet
Helposti syttyvä neste ja höyry. Suojaa kuumuudelta, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä,liekeiltä ja muilta syttymislähteiltä.
Tupakointi kielletty.Pidä pakkaus tiukasti suljettuna. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä vähintään
15 minuuttia.

Arvosana

Kirjoita arvostelu

Arvosteltava tuote: Käsien desinfiointiaine

EKO

Ympäristöystävällinen tuote, jonka valmistusprosessissa on käytetty vähän energiaa. Ekologisesti puhdas.

ANTIBAKTEERINEN VAIKUTUS

Sisältää salviaa, jolla on antibakteerinen vaikutus.

PEHMENTÄVÄ VAIKUTUS

Käsien desinfiointiaine sisältää kasviperäistä glyseriiniä, joka puhdistaa ja pehmentää ihoa samanaikaisesti.

"Kidsmedin käsien desinfiointiainetta meillä on jo koko perheellä taskussa, autossa ja lapsilla koululaukuissakin. Koska pullo on pieni, se mahtuu ihanteellisesti kaikkialle ja siksi se ei myöskään unohdu. Korvaamaton tuote tänä aikana. Ja mikä lisäksi on tärkeää, siinä ei ole epämiellyttävää tuoksua ja se ei kuivaa käsiä eikä tee niitä tahmeiksi."

Piltsberg_k_te_desinfitseerimine

Tehokas käsien desinfiointiaine, jolla saat sekä omasi että lapsen kädet puhtaiksi nopeasti ja mukavasti. Desinfiointiaine sisältää kasviperäistä glyseriiniä, joka puhdistaa ja pehmentää ihoa samanaikaisesti. Sen sisältämä luonnollisesti antibakteerisesti vaikuttava salvia on poimittu Viljandin maakunnan pelloilta. Käsien desinfiointiaine, josta kädet eivät jää tahmeiksi ja jonka alkoholin tuoksu katoaa parissa sekunnissa.

Asiakkaamme 

Laura

“Lemmik!"

Moona

"Taidan olla jo kulta-asiakas :D Olen ostanut niitä oikein monta kertaa. Mukavassa pikkupullossa ja hyvä sujauttaa lapselle koululaukkuun mukaan."

Tinja

"Kiitos nopeasta toimituksesta. Kiva, että kädet eivät jää tahmeiksi."

Sanna

"Alussa alkoholin tuoksu säikäytti, mutta todellisuudessa se katosi heti ja kädet ovat vieläkin kauniimmat ja ne eivät ole alkaneet hirveästi kuivua, kuten jollakin toisella tuotteella."