Free cookie consent management tool by TermsFeed Google Tag Manager

Tervetuloa ostoksille

Hopeinen nännisuoja

44.8

Hopeinen nännisuoja

44,80 €

Lääketieteelliset hopeiset nännisuojat arkojen tai halkeilevien nännien suojaamiseen ja hoitamiseen imetyksen aikana. Lievittävät imetyksestä aiheutuvaa kipua, suojaavat nännejä ja edistävät haavojen paranemista.

- +
Saatavuus:Varastossa
Vain 5 jäljellä
SKU cap
Tuotetiedot

Tuotteet lähetetään ostajan ilmoittamaan noutopaikkaan pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta, kun toimitus tapahtuu Viroon.

Suomeen vastaavasti 1-4 arkipäivän sisällä.

Latviaan vastaavasti 1-2 arkipäivän sisällä.

Liettuaan vastaavasti 1-3 arkipäivän sisällä. 

Kysymyksiä

Kenelle suojat on tarkoitettu?

Lääketieteelliset hopeiset nännisuojat arkojen tai halkeilevien nännien suojaamiseen ja hoitamiseen imetyksen aikana. Lievittävät imetyksestä aiheutuvaa kipua, suojaavat nännejä ja edistävät haavojen paranemista.

 

Mistä suojat on valmistettu?

Hopeasuojat sisältävät 999 hopeaa eivätkä ne sisällä jäännösmetallia, kuten nikkeliä.

 

Mikä tekee hopeisesta suojasta erityisen?

Hopeasuojat ovat uudelleen käytettäviä; eivät sisällä kemikaaleja; eivät vaikuta rintamaidon makuun tai tuoksuun; helposti pestävät. Valmistus on sertifioitu ja vastaa korkeimpia EU-standardeja. Lääketieteellisesti hyväksytty nännisuoja, jonka voi asettaa suoraan avohaavan päälle.

 

Monta suojaa pakkaukseen kuuluu?

Pakkaus sisältää 2 suojaa ja säilytyspussin.

 

Miten hopeasuojia käytetään?

Hiero nänniä maidolla imetyksen jälkeen ja aseta suoja nännin päälle. Suojat asetetaan nännin ja rintaliivien väliin nännin päälle. Hopeasuojat on helppo puhdistaa juoksevan veden alla. Jos suojissa on maitojäämiä, pese ne saippualla sekä pehmeällä liinalla ja huuhtele juoksevalla vedellä. Suojia ei tarvitse steriloida ennen käyttöä, sillä hopea suojaa niitä mikrobien hyökkäykseltä. Suojat voi halutessaan puhdistaa perusteellisemmin asettamalla ne 30 minuutiksi veden ja ruokasoodan sekoitukseen (kaksi teelusikallista ruokasoodaa puolikkaaseen vesilasilliseen) ja kuivaamalla sen jälkeen pehmeällä liinalla.

HUOMIO! Suojien paremman tehokkuuden varmistamiseksi älä käytä samanaikaisesti nännivoiteita tai -salvoja.

 

Sopivatko suojat kaikkiin rintoihin?

Kyllä, suojien koko on universaali, joten ne sopivat kaikenkokoisille rinnoille.

 

Pitääkö rinta pestä ennen imetystä ja suojien poiston jälkeen?

Ei. Useimpiin tavallisiin kivunlievitysvoiteisiin verrattuna hopeasuoja ei muuta rintamaidon makua eikä tuoksua.

 

Kuinka kauan hopeasuojat kestävät?

Hopeasuojien vaikutus ei vähene ajan mittaan, joten niitä voidaan käyttää useissa raskauksissa.

 

 

 

 

Arvosana

Kirjoita arvostelu

Arvosteltava tuote: Hopeinen nännisuoja

HELPPO JA KÄTEVÄ KÄYTTÄÄ

Erityisen sisäisen mikrokierteen ansiosta suojien käyttö on mukavaa ja kätevää, sillä ne tarttuvat kiinni nänniin. Hyvä tarttuvuus auttaa myös edistämään paranemisprosessia.

NOPEUTETTU PARANEMISPROSESSI

Erityisen mikrosisäkierteisen rakenteen ansiosta suojat sopivat täydellisesti nänneihin luoden kostean mikroilmaston ja matalan happipitoisuuden, jotka nopeuttavat haavojen paranemista.

999 HOPEAA

Voidaan käyttää myös haavoihin ja halkeamiin.

VÄHENTÄÄ KIPUA

Suojaa vaatteiden hiertämiseltä vähentäen kivun tunnetta.

HELPPO PUHDISTAA

Puhdistus tapahtuu helposti juoksevan veden alla.

imetamine_on_valus

Imetys voi olla haastavaa monille äideille kivun, tulehdusten, haavaumien tai arkojen nännien vuoksi. Tällöin äidin ja vauvan intiimi hetki voi olla kidutusta äidille. Vauvan väärä asento tai väärä tekniikka on usein syynä kyseisiin ongelmiin. Rintojen turpoaminen, rintatulehdus, fyysiset tekijät tai anatomiset ominaisuudet voivat myös aiheuttaa imetysongelmia.

Seurauksena ovat kipeät tai jopa verta vuotavat nännit, jotka aiheuttavat äidille valtavaa kipua ja johtavat imetyksen ennenaikaiseen päättymiseen. Joskus nännin vaurio voi johtaa jopa infektioon.

Nännisuojat sisältävät 99,9 % hopeaa ja ovat siksi tehokas tapa haavojen hoitoon ja kivun lievittämiseen. Hopeapitoisuutensa ansiosta suojat nopeuttavat ja tehostavat paranemisprosessia. Hopeaa käytetään usein lääketieteessä sen kipua lieventävän ja antibakteerisen vaikutuksen ansiosta. Se on tehokas, luonnollinen ja kemikaaliton tapa hoitaa arkoja nännejä imetyksen aikana.

Lääkkeetön ja kemikaaliton hoitotapa

Hopeasuojaa käyttämällä vältät aktiivisesti lääkkeiden tai muiden haitallisten kemikaalien käyttöä ja välittämistä lapselle.

99,9 % puhdas

Hopeasuojat sisältävät 999 hopeaa eivätkä ne sisällä jäännösmetallia, kuten nikkeliä.

Ei ärsytä ihoa

Hopeasuojien käyttö on helppoa ja kätevää. Niitä käytetään rintaliivien ja nännin välissä, ja ne estävät vaatteiden hiertämisen arkoja nännejä vasten.

Ei vaikuta rintamaidon makuun eikä tuoksuun

Useimpiin tavallisiin kivunlievitysvoiteisiin verrattuna hopeasuoja ei muuta rintamaidon makua eikä tuoksua.